Drijvende bruggen van Easy Pontons

Kun je lopen over water?

Hoe leg je snel en eenvoudig een tijdelijke brug aan?
De drijvende steigers van EasyPontons lenen zich uitstekend voor (tijdelijke) bruggen of waterovergangen.

Soms is het nodig als vervanging of reparatie van een bestaande brug, maar een brug maken waar er niet eerder een was kan ook. Bijvoorbeeld bij een evenement aan 2 zijden van een kanaal of haven of voor de aanleg van een extra route ten behoeve van het crowdmanagement op drukke evenementen.

De EasyPontons drijvende steigers kunnen oneindig gekoppeld worden zonder dat daarbij stabiliteit in gevaar komt. Door de drijvende ponton-bruggen te voorzien van relingen kan de veiligheid nog verder worden vergroot. Door andere accessoires als oprijdplaten kunnen ook rolstoelgebruikers de drijvende oversteek maken.

De EasyPontons koppelbare pontons kunnen creatief en veelzijdig worden gebruikt. Naast dat er bijvoorbeeld noodbruggen van gemaakt kunnen worden, afgerand met sterke en veilige reling, kunnen er ook drijvende platforms aan de drijvende pontonbrug worden bevestigd. Door het grote draagvermogen van de ponton-elementen kunnen er ook podia en tribunes op worden geplaatst.

Wilt u meer weten over de flexibele waterovergangen met EasyPontons drijvende bruggen of pontonbruggen? Neem dan contact met ons op. Wij komen dan kosteloos bij u langs om de eindeloze mogelijkheden te bespreken en voor een maatadvies en een scherpe offerte.

U kunt contact met ons opnemen via het Contactformulier of bel ons op 0615950935