Evenementen op flexibel drijvende watervloeren van Easy Pontons

Hoe kun je met flexibele watervloeren van EasyPontons een festival of feest tot een nog groter succes maken?

Hoe kun je met flexibele watervloeren van EasyPontons een festival of feest tot een nog groter succes maken?
Festivallocaties met waterpartijen of aan het water kunnen de sfeer verhogen, maar zeker ook de mogelijkheden beperken. De entree tot de feestlocatie kan lastig of belemmerd zijn door een water of het terrein is eigenlijk te klein, maar met het water erbij een heel stuk groter. Misschien is juist de hele locatie wel gemaakt rondom het water en zou het handig zijn om die unieke eigenschap te benutten. Met extra gecreëerde ruimte bovenop het water voor tribunes of terrasruimte is de de overige ruimte van een evenementlocatie ineens geheel anders te gebruiken.

Voor feesten en partijen op het water heeft EasyPontons een keur van oplossingen. Een toegang of juist vluchtroutes die geblokkeerd is door een waterpartij kunnen voorzien worden van een pontonbrug of flexibele waterovergang om dit op te lossen. Het is zelfs mogelijk om vanuit veiligheidsoverwegingen complete waterpartijen te bedekken met een flexibele vloer.

Een oud gebouw met een gracht of aan het water of juist een heel modern kantoor omringt door waterpartijen wordt een sfeervolle partylocatie met een op maat samengestelde pontonvloer op het water.

Festiviteiten worden grootser met flexibele watervloeren

Maak een drijvend terras aan de rand of juist in het midden als een drijvende terraseiland met een sfeervolle loopbrug als toegang.

Een feesttent op een plek waarvan niemand begrijpt hoe het kan, omdat deze namelijk staat waar voorheen alleen maar water was, met een Partytent op het water van EasyPontons is het allemaal mogelijk.

Bij de aanleg van een hardloop-, mountainbike-, fietscross-, obstakel- of wandelparcours moet er vaak rekening gehouden worden met water in de vorm van sloten, vaartjes, kanalen en meren. Het kan handig zijn om in die gevallen niet een omweg te kiezen, maar een drijvende oplossing als overpad te maken met de flexibel te gebruiken EasyPontons.

Een podium op het water voor een muziekshow, band, artiest of als dj-booth is vaak de oplossing bij festiviteiten in de buurt van water. Zomerfeesten, havenfeesten en waterevenementen kunnen zo het aanwezige water benutten en de vaste grond maximaal gebruiken voor de bezoekers. EasyPontons zorgen voor een veilige afstand van de toeschouwers bij een vuurwerkshow op een ponton op het water.

Trouwerijen krijgen een bijzonder sfeer als de ceremonie of juiste de receptie plaatsvindt op een drijvend eiland met diverse waterpaden heen en terug.

Maak een feestje zelfs geheel verplaatsbaar door een ponton te voorzien van een motor en neem de bezoekers mee op een groots terras langs diverse locaties vanaf het water.

Wilt u meer weten over de EasyPontons drijvende mogelijkheden om de beleving en de toegankelijkheid van het festivalterrein nog beter te maken?

U kunt contact met ons opnemen via het Contactformulier of bel ons op 0615950935